Over ons

Mijn naam is Albert Heres en ik weet niet beter of ik ben altijd al gefascineerd geweest door mooie grafische ontwerpen. Persoonlijk ben ik er van overtuigd dat de boodschap veel beter blijft ‘plakken’ met een goed doordachte vormgegeving. Vrijwel altijd hanteer ik de vuistregel: de kunst van het weglaten. Hierdoor komt de kern van de boodschap juist krachtiger naar voren.

de kunst van het weglaten…

Albert Heres

Websites

Websites bouwen is eigenlijk wel de core business van HRS Design. Voor het maken van website maak ik vrijwel altijd gebruik van WordPress als basis. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte open source CMS systeem. Er zijn legio aan mogelijkheden en modules beschikbaar voor WordPress, waardoor het mogelijk is om in relatief korte tijd een professionele website neer te zetten.

Verder werk ik uitsluitend met standaard modules en schrijf dus zelf geen code. Het grote voordeel is dat websites daardoor stabiel zijn en blijven in de toekomst.

Werkwijze

Vanuit huis werk ik als grafisch freelancer onder de naam HRS Design. In 2015 ben ik hiermee gestart. Verder werk ik uitsluitend met open-source grafische software waardoor mijn prijzen voor u interessant zullen zijn.

Interesse? Neem contact op met HRS Design of bekijk onze portfolio voor meer informatie.