Reviews

Albert heeft ons goed geholpen met het ontwerp en opzet van onze WordPress-website en de koppeling met ons CRM-systeem Hubspot. Hij maakt mooie ontwerpen, heeft een prettige manier van communiceren, weet waar hij het over heeft en als ie dat naar zijn idee niet heeft, duikt hij in het onderwerp om er wel voldoende van te weten. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Team Bedhoodie

Het is weer een genot met je te samenwerken. De zaken broeders waren het er weer helemaal over eens: de website ziet er top en overzichtelijk uit. En wat was het weer snel geregeld zeg! Zeer integere prijsvoering ook. Wij zijn blij!

Ton Kooiman
De nieuwe duurzame Pizza doos, Cartonney Box BV

Albert is een toegankelijk, professioneel en een erg goede designer! Hij is bereid om nieuwe terreinen te verkennen en net zo lang zijn tanden ergens in te zetten totdat het naar wens is ingericht. Voor meerdere van onze startups heeft Albert ons geholpen met een mooie responsive website!

Armand Lipperts
Startup coach, StartupDesk Amsterdam

HRS Design heeft tijdens onze verkiezingscampagne diverse opdrachten uitgevoerd. Zo was hij degene die ons bordspel uitgedacht en op een geweldige manier in elkaar gezet heeft. Hiermee hebben we elke Woerdenaar op een ludieke manier onze tien speerpunten kunnen overbrengen. Daarnaast werden posters, folders, banners enz. door hem vakkundig opgemaakt.

Simon Brouwer
Lijsttrekker, SGP Woerden

Moodboards vol ideeën sieren ons kantoor, werkmappen en lean procedures stapelen zich op. Welkom in onze wereld van Startups. HRS Design vertaalt onze werkwijze en internationale ervaring zeer vakkundig tot een website. Duidelijke communicatie, korte lijnen en een helder advies op al onze ideeën zorgen voor een vlekkeloze implementatie.

Pascal Arts
Eigenaar, Startupdesk Amsterdam

HRS Design heeft voor ons een website ontwikkeld met veel mogelijkheden. Dat is de kracht van Albert: hij denkt mee en komt met allerlei suggesties voor een nog betere site. Daarbij houdt hij de wensen van de klant centraal. Het resultaat is een product dat door krachtige samenwerking ontstaan is en voor de gebruikers inhoudsvol en overzichtelijk is.

Frans en Andrea van Hartingsveldt
Eigenaar, Bijbelsopvoeden.nl

Voor onze nieuwe website vroegen wij HRS design om deze te ontwerpen. De samenwerking is zeer prettig verlopen. Op professionele wijze is er meegedacht, waardoor onze huiskleuren goed tot zijn recht zijn gekomen. Het eindresultaat is een mooie, toegankelijke website.

Cathy van Winkelen
Eigenaar, Van Winkelen Schilderwerken

Werken met HRS design is prettig. Albert begrijpt snel wat je bedoelt en stel hiervoor de juiste vragen. De voorstellen die hij vervolgens doet zijn mooi en passen bij je vraag. Daarnaast is hij snel en flexibel. Al met al kijken wij terug op een fijne samenwerking. We zijn blij met het mooie resultaat.

Cornelis Harinck
Eigenaar, Aannemer Harinck