Webdesign

Organisaties zonder website zijn een zeldzaamheid geworden. Zowel ondernemingen als stichtingen vragen een eigen plekje op het web. Er zijn veel mensen die websites kunnen maken. Maar het bouwen van een goede stabiele website is echt een vak. Naast een goede gebruikerservaring is technische stabiliteit net zo belangrijk.

WordPress

HRS Design heeft veel ervaring met het bouwen van fraaie en stabiele websites. Alle website die we maken hebben het populaire CMS WordPress als basis. WordPress is erg gebruiksvriendelijk en heel goed naar eigen wens in te richten. Alle websites die HRS Design maakt zijn uiteraard ook geoptimaliseerd voor gebruik op de mobiele telefoon.

Vindbaarheid

Naast dat een website mooi en technisch stabiel moet zijn is het ook fijn als deze goed gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Optimalisatie voor zoekmachines, afgekort SEO, is een vak apart waar heel veel online marketingbureaus op inspelen. HRS Design heeft ook de nodige ervaring in het beter vindbaar maken van websites. Belangrijk is dat de webtekst goed geschreven is en waarin de belangrijke zoektermen goed verwerkt zijn. Daarnaast moet een website snel laden, juist ook op mobiel. Een langzaam ladende website is natuurlijk vervelend voor de bezoeker maar ook zoekmachines positioneren trage websites lager in de zoekresultaten. HRS Design werkt met verschillende methodes om websites te optimaliseren voor zoekmachines.

Videoinstructies

De meeste klanten willen graag zelf hun website bij kunnen houden. Dit is goed te begrijpen en werkt wat ons betreft ook het beste en het snelste. Om deze kennis goed over te dragen maken we voor iedere klant een op maat gemaakte videoinstructie. In deze uitlegvideo maken we stap voor stap duidelijk hoe de pagina’s, berichten en foto’s kunnen worden aangepast en aangevuld.

Bekijk ook de portfolio van HRS Design met tal van voorbeelden van moderne websites.